Urmărește-ne și pe:

„Nu am altă opțiune.”

Cât de des ați auzit acele cuvinte într-un film sau în viața de zi cu zi? Poate ai spus-o chiar si tu.

Multi oameni, si-au limitat și definit alegerile în funcție de locul în care au locuit. Te-au influentat sau nu alegerile pe care le-ai facut, le faci? În relații și in tot felul de situații de viață, oamenii ajung într-un punct în care cred că nu mai au alta optiune, altceva de ales decât să plece, să explodeze de furie sau să se ascundă într-o peșteră. „Majoritatea oamenilor aflați în relație au această mânie vizibila sau nu atât de vizibila voalată față de partenerul lor pentru tot ceea ce ei nu au reușit să aleagă pentru care își învinovățesc partenerul.   „Cât de mult îți alegi lipsa de alegere pentru a dovedi că ai avut dreptate pentru alegerea pe care ai făcut-o pentru a nu fi alegere?”  

Vi se pare o nebunie? Și, poate ați observat că apar în relație. Vestea bună este că, dacă folosești cu adevărat instrumentele dinamice ale Access Consciousness, furia se va reduce, chiar disparea si apare alegerea adevărată.  

Când ai ales ultima oară doar pentru tine?

Alegerea nu este automată; este ca și cum ai învăța o limbă nouă – deci practică, practică, practică.   În al doilea rând, nu vă așteptați ca alegerile dvs. să fie aprinse în luminile de neon.   Fii dispus să alegi greșit.   „Până nu ajungeți la punctul în care alegeți greșit, nu puteți avea de ales”, a spus Gary.   „Trebuie să poți alege corect sau greșit, să nu alegi să fii corect, nu să alegi să greșești. Alegeți să alegeți. ”   O modalitate de a trece peste o alegere corectă sau greșită este întrebând:

Ce va crea această alegere?  

Apoi, dacă ceva nu se dovedește a fi si a arata așa cum v-ati imaginat – și nu se întâmplă niciodată – puteți să schimbați întotdeauna alegerea cu alta alegere. În cele din urmă, nu evitați alegerea, deoarece acum este esențial pentru viitorul planetei.   Dacă v-ați da seama că locul dvs. de muncă pe această planetă este să alegeți ceea ce ar crea posibilități mai mari, ce ați alege și cum ați funcționa? Ce ai vrea să creezi?

Această realitate este suficientă pentru tine? Sau ai vrea să creezi ceva mai mult?

Trebuie să conștientizezi ceea ce este adevărat pentru tine. Trebuie să știi ce ai vrea să creezi. Când funcționați din conștientizarea acestor lucruri, puteți crea ceva mult mai mare decât ceea ce aveți în prezent.

Începeți prin a pune aceste întrebări:

Ce este adevărat pentru mine?

Ce ar funcționa de fapt pentru mine?

Ce vreau?

Care este realitatea mea?

Ce știu si nimeni altcineva de pe planetă nu știe?

Ce aș dori să creez?

Dacă aș alege pentru mine, ce aș alege?

Câte minciuni ale acestei realități folosești pentru a crea ceea ce nu funcționează în viața ta? Întreaga noastră viață suntem învățați să credem în minciunile acestei realități. Vedeți asta? Pentru a nu te limita la acele minciuni, trebuie să fii dispus să ai conștientizare și să ai încredere în cunoașterea ta, fără să încerci să descoperi lucrurile. Ai putea avea atâta ușurință în viața ta dacă numai tu ai alege constientizarea traind in intrebare! Unde nu ți-ai permis conștientizarea în viața ta?

Ești dispus să percepi, să știi, să fii și să primești viitorul pe care îl vei crea cu alegerea pe care o faci acum?

Mihaela Luguzan

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!