Urmărește-ne și pe:

Corpul nostru este compus din aceleasi elemente ca si Mama Pamant: apa, aer, pamant, foc si eter incluzand si toate elementele din sistemul periodic.

Daca vrei sa te relaxezi, sa scapi de dureri, daca vrei sa te vindeci petrece cat mai mult timp in natura… constient si prezent te conectezi si ceri sa fii in comuniune cu Pamantul ….

In Access Consciousness exita un proces de corp https://mihaelaluguzan.com/procese-de-corp/ exact pentru a te conecta si a fi in comuniune cu Pamantul, se numente Restarurarea Comuniunii cu Pamantul si te ajuta sa te armonizezi, sa te vindeci, sa scapi de dureri fizice si contribuie foarte mult fiintei. Cu cat esti mai abundent in fericire, liniste, bucurie cu atat esti mai relaxat si atragi prosperitate si abundenta in viata ta.

Fara abundenta fiintei cea financiara iti aduce doar frica, teama, nemultumire, suferinta, boala.

Tu alegi.

În acest videoclip, Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, explică cum se face o „Plimbare a meditației” cu Pământul. Cu această plimbare, veți experimenta un nivel de comuniune cu Pământul pe care nimic altceva nu v-o poate oferi. Vizonati videoclipul ca să aflați cum descrie Gary Douglas va ia o oră pentru a merge doar la 150 de metri / 50 de metri. Veți avea o perspectivă total diferită a modului în care totul funcționează pe Pământ cu dvs. și pentru dvs. Fii mai prezent decât ai fost vreodată – prezentă în totalitate cu fiecare plantă, animal și moleculă de pe această frumoasă planetă a noastră. Plimbarea Pământului sau „Meditation Walk” vă expandeaza energia, astfel încât să fiți în percepția a absolut totul fara sa lipseasca ceva. Vei începe să observi lucruri pe care nimeni nu le mai vede și să începi să fii ceea ce nimeni altcineva nu poate fi.

Bine ați venit în lumea în care totul devine posibil … dacă o alegeți!

Ce altceva putem crea?

Mihaela Luguzan

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!