Urmărește-ne și pe:

Daca esti atent la toate stirile din media constati ca numarul de sinucideri in randul celebritatilor si nu numai a crescut considerabil in ciuda traiului mai bun si accesului la o viata plina de oportunitati, posibilitati si alegeri. Cand o persoana cunoscuta, cineva cu faima si avere, alege sa isi ia viata, ne cam intriga si ne pune imediat intrebarea De ce oare? Ce ii mai lipseste ca are tot ce isi doreste? Ei bine nu e chiar asa…A avea tot nu iti garanteaza fericirea si satisfactia in viata. De aici si constientizarea ca abundenta materiala daca nu este acompaniata de abundenta fiintei nu esti deloc fericit.

“Înțeleg. Nu eram o celebritate; dar din punctul de vedere al altora, am avut totul. Am fost logodit cu o femeie pe care toată lumea a spus ca este perfectă pentru mine. Am locuit în frumoasa Santa Barbara și am fost pe punctul de a deschide un al doilea cabinet de chiropractică. Am avut afacerea. Am avut relația. Am avut lucrurile … și am fost mizerabil. Am vrut sa plec, sa dispar din aceasta realitate. Am stabilit data. Am făcut un plan. Aveam de gând să-mi sfârșesc viața la 6 luni din acea zi, dacă lucrurile nu se vor schimba drastic. Și s-au schimbat. Am găsit un anunț într-un ziar care spunea:

„Totul in viața vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie”. Sunați-o pe Shannon.

Nu știam ce însemna asta, am sunat. Acesta a fost începutul descoperirii unor instrumente pragmatice care au creat schimbarea în viața pe care am dorit-o atât de mult timp. Schimbarea pe care am căutat cu disperare, bucuria pe care am am stiut ca exisat si am încercat nenumărate modalități de a o găsi, a devenit de fapt realitatea mea.”

Dacă v-ați gândit vreodată să vă luati viața sau dacă știți pe cineva care se luptă cu gânduri de sinucidere, aici sunt primele 3 sfaturi. Acestea sunt unele dintre instrumentele pe care le foloseam pentru a trece de la dorința de a muri la cea de a iubi și a trai pe deplin în fiecare clipă. Și există atât de multe instrumente dincolo de acestea.

1. Nu luați “starile” altor oameni

Lucrul care mi-a schimbat semnificativ viața de a vrea să mor, pentru a trăi fericit este o mică întrebare pe care am auzit-o: „Cui îi aparține asta?” Suntem cu toții conștienți de oamenii din jurul nostru. Dacă avem oameni în jurul nostru care sunt deprimați, de multe ori ne simțim deprimați; și atunci credem că suntem deprimați, când, în realitate, suntem doar conștienți de ceilalți și de ceea ce ei trăiesc.

Când observați sentimente de depresie sau singurătate, opriți-vă și întrebați: „Cui îi aparține aceasta?” În curând vei descoperi că depresia pe care o credeai că este a ta nu este. Acest lucru poate schimba totul. A functionat si pentru mine.

2. Puneți întrebări

Când puneți întrebări, deschideți ușa pentru a apărea ceva nou. Întrebări precum: „Ce altceva este posibil?” sau „Cum devine si mai bine de atat? Sau „mă întreb ce ar fi nevoie pentru ca această zi să fie si mai bine decât mi-aș putea imagina?”

Când vă întrebați Ce altceva este posibil?, ceva mai maret decât vă puteți imagina poate să apară. Când observați anxietate sau stres și, mai degrabă decât să vă coplesiți, întrebați: „Cum poate fi si mai bine de atat?”, Deschideți ușa pentru ca lucrurile să se îmbunătățească.

3. Începeți un jurnal de recunoștință

Ceea ce recunoaștem devine mai maret. Când începeți să vă concentrați asupra lucrurilor pentru care sunteți recunoscători, mai multe dintre aceste lucruri apar. O modalitate foarte bună de a fi mai conștienți de toate darurile uimitoare din viața ta este să începi un jurnal de recunoștință și de fapt să-i scrii.

În fiecare zi, scrieți câte 3-5 lucruri pentru care sunteți recunoscători. Includeți ceea ce sunteți recunoscător pentru dvs. În primele câteva zile va fi ușor. Veți scrie mai jos lucrurile pentru care esti recunoscator. După câteva zile, va trebui să priviți dincolo de ceea ce știți în prezent. După ce faceți, veți începe să vedeți că viața voastră este plină de daruri de jur împrejur. Aerul pe care-l respiri. Frumusețea naturii din jurul tău și multe altele. Concentrați-vă pe recunoștință. Recunostinta creste.

Viața poate fi o mare aventură. Viața poate fi plină de bucurie. Nu uitați să puneți întrebări. Notați lucrurile pentru care sunteți recunoscător. Invitați ușurință, bucurie și glorie în lumea voastră și alegeți fericirea, este disponibilă.

Dain

Buff Up Media Support

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!