Despre mine

Daca ai ajuns aici cu siguranta iti doresti mai mult in viata ta!

 

Mihaela Luguzan

Sunt FACILITATOR CERTIFICAT Access Consciousness®. Life&Business Coach, Access Bars® Facilitator & Access Body Process Facilitator & Access Facelift™ Facilitator Access Consciousness®, Symphony Of Posibilities(SOP) Practician, Abuse Hold Practician, Right Body For You Practician, Right Voice For You Practician,  terapeut Biodinamica Cranio-Sacrala, Master in NLP, TimeLineTherapy, Coaching, Hipnoza, Fizician

Bine ati venit pe pagina mea!

Iubesc ce fac si fac ceea ce iubesc!

Access Consciousness a schimbat fiecare domeniu al vieții mele în multe feluri și sunt atât de recunoscătoare!

Fizician, cu experienta de 20 ani in vanzari si management, activez de peste 10 ani in acest domeniu minunat al constiintei si energiei. Lucrez cu mintea, corpul si energiile Omului, Mamei Pamant si Universului. TOTUL ESTE ENERGIE IAR IN SPATELE ORICAREI ENERGII EXISTA O CONSTIINTA. NU EXISTA ENERGIE FARA CONSTIINTA.

Prin practicarea zilnica a instrumentelor Access Consciounsess® pe care le-am descoperit acum 5 ani, cand am ales sa ma inscriu la un Curs de Access Bars®,  dupa curs, am stiut imediat ca aceasta este ceea ce imi doresc, cu adevarat, sa fac de acum incolo si ca imi doresc sa impartasesc cu toti cei care isi doresc in viata lor mai multa bucurie, liniste, relaxare, usurinta, prosperitate, abundenta.

Clienți Satisfăcuți

Ore de predare

%

Satisfacție

Cești de cafea

Cum sa nu iti doresti sa impartasesti cu oricine experienta pe care ai avut-o la curs: o stare profunda de liniste, pace, relaxare, , o stare de bucurie, entuziasm, o explozie de energie, toate gandurile, ingrijorarile si judecatile care imi rulau non stop in cap s-au oprit.

Am inceput sa am incredere in mine! 

Am început să mă uit în fiecare zi la ceea ce știu si, de fapt,  niciodată nu am fost dispus să recunosc. Despre familie. Despre corpuri, sex, afaceri, bani, creație. Despre parenting, copii, …… Și am început să am încredere în mine mai mult, si mai mult, tot mai mult.

Am stiut imediat ca asta vreau sa fac de acum inainte. In mai putin de un an de la primul curs de Access Bars®, a urmat FUNDATIA, apoi cursuri avansate cu fondatorul Access Consciousness Gary Douglas, sesiuni private cu Dr Dain Heer, Shannon O Hara si Suzy Godsey si am ales sa devin Facilitator Certificat Access Consciounsess® (fiind in jur de aproximativ 600 de Facilitatori Certificati la nivel global). Pentru ca experienta si practica  instrumentelor Access functioneaza pentru mine si pentru cei care au venit la terapii si cursuri, am ales de atunci sa lucrez exclusiv cu instrumentele Access Consciousness si sa fac sesiuni private atat in persoana cat si on-line in  tara si in strainatate cat si worksopuri, cursuri introductive si avansate Access Consciosuness: Access Bars, Access Facelift, Access Body Process si cursul avansat de FUNDATIE, curs obligatoriu pentru cei care isi doresc sa participe la cursurile avansate cu fondatorul si co-fondatorul Access Gary Douglas si Dain Heer si asa am renuntat la un business in domeniul celulelor stem, pe care il coordonam de mai bine de 5 ani,  ca sa pot contribui si sa-i facilitez pe toti cei care isi doresc mai mult in viata: mai multa fericire, mai multa bucurie, mai mult succes si abundenta, fara stres si consum inutil de energie vitala, fara conflicte cu corpul, familia, parteneri, colegi, bani, business, sa contribui pentru cei care sunt dispusi si aleg sa fie constienti si prezenti in viata lor, sa-si onoreze corpul si fiinta, sa aiba armonie in toate domeniile vietii nu doar intr-o anumita arie din viata lor.

Când suntem ocupati, corpul nostru este adesea primul lucru pe care îl neglijăm.

Corpul este cheia pentru deblocarea fiintei.

Ce este Access Consciousness®?

Este un set de instrumente pragmatice si practice cu care poți să schimbi tot ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta și n-ai reușit până acum. 

Scopul Access este crearea unei lumi de conștiență și unitate.

Conștiința include totul și nu judecă nimic.

Dacă nu judeci lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau greșite, le vei vedea așa cum sunt, nu cum ai vrea sau ar trebui să fie. Conștiința este abilitatea ta de a fi prezent în viața ta în fiecare moment, fără judecată, fără respingere;

Cum ar fi dacă ai întrupa atât de multă conștiință în tot ceea ce faci, încât ceilalți ar alege sa devină și ei mai conștienți ca urmare a acestui lucru? Cum ar fi dacă tu ai întruchipa inspirația pentru o posibilitate mai măreață?”

Gary Douglas

Fondatorul Access Consciousness

Imagineaza-ti . . .Cum ar fi dacă lumea ar fi un loc mai conștient? Ar mai exista devastari, războaie, și dificultăți? În prezenta conștiinței, aceste lucruri nu pot exista.”

Target-ul meu pentru tine este:

Sa iti recastigi increderea in tine si sa elimini complet stresul din viata ta.

Dorești mai multe informații?

2 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This