Despre mine

Daca ai ajuns aici cu siguranta iti doresti mai mult in viata ta!

 

Mihaela Luguzan

Sunt FACILITATOR CERTIFICAT Access Consciousness®. Life&Business Coach, Access Bars® Facilitator & Access Body Process Facilitator & Access Facelift™ Facilitator Access Consciousness®, Symphony Of Posibilities(SOP) Practician, Abuse Hold Practician, Right Body For You Practician, Right Voice For You Practician,  terapeut Biodinamica Cranio-Sacrala, Master in NLP, TimeLineTherapy, Coaching, Hipnoza, Fizician

Bine ați venit pe pagina mea!

Iubesc ceea ce fac și fac ceea ce iubesc!

Access Consciousness a schimbat fiecare domeniu al vieții mele în multe feluri și sunt atât de recunoscătoare!

Fizician, cu experiență de 20 de ani în vânzări și management, activez de peste 10 ani în acest domeniu minunat al conștiinței și energiei. Lucrez cu mintea, corpul și energiile Omului, Pământului și Universului. TOTUL ESTE ENERGIE ȘI ÎN SPATELE ORICĂREI ENERGII EXISTĂ O CONȘTIINȚĂ. NU EXISTĂ ENERGIE FĂRĂ CONȘTIINȚĂ.

Prin practicarea zilnică a instrumentelor Access Consciounsess® pe care le-am descoperit acum 5 ani, când am ales să mă înscriu la un Curs de Access Bars®, după curs, am știut imediat că aceasta este ceea ce îmi doresc, cu adevărat, să fac de acum înainte și că îmi doresc să împărtășesc cu toți cei care își doresc în viața lor mai multă bucurie, liniște, relaxare, ușurință, prosperitate, abundență.

Clienți Satisfăcuți

Ore de predare

%

Satisfacție

Cești de cafea

Cum să nu îți dorești să împărtășești cu oricine experiența pe care ai avut-o la curs: o stare profundă de liniște, pace, relaxare, o stare de bucurie, entuziasm, o explozie de energie. Toate gândurile, îngrijorările și judecățile care îmi rulau non stop în cap s-au oprit.

Am început să am încredere în mine!

Am început să mă uit în fiecare zi la ceea ce știu și, de fapt, niciodată nu am fost dispus să recunosc. Despre familie. Despre corpuri, sex, afaceri, bani, creație. Despre parenting, copiii, …… Și am început să am încredere în mine mai mult, și mai mult, tot mai mult.

Am știut imediat că asta vreau să fac de acum înainte. În mai puțin de un an de la primul curs de Access Bars®, a urmat FUNDATIA, apoi cursuri avansate cu fondatorul Access Consciousness Gary Douglas, sesiuni private cu Dr. Dain Heer, Shannon O Hara și Suzy Godsey și am ales să devin Facilitator Certificat Access Consciounsess® (fiind în jur de aproximativ 600 de Facilitatori Certificați la nivel global). Pentru că experimentarea și practicarea instrumentelor Access funcționează pentru mine și pentru cei care au venit la terapii și cursuri, am ales de atunci să lucrez exclusiv cu instrumentele Access Consciousness. Să fac sesiuni private atât în persoană, cât și online în țară și în străinătate, precum și workshopuri, cursuri introductive și avansate Access Consciosuness: Access Bars, Access Facelift, Access Body Process și cursul avansat de FUNDATIE, curs obligatoriu pentru cei care își doresc să participe la cursurile avansate cu fondatorul și co-fondatorul Access Gary Douglas și Dain Heer și așa am renunțat la un business în domeniul celulelor stem, pe care îl coordonam de mai bine de 5 ani, ca să pot contribui și să-i facilitez pe toți cei care își doresc mai mult în viață: mai multă fericire, mai multă bucurie, mai mult succes și abundență, fără stres și consum inutil de energie vitală, fără conflicte cu corpul, familia, partenerii, colegii, bani, business, să contribui pentru cei care sunt dispuși și aleg să fie conștienți și prezenți în viața lor, să-și onoreze corpul și ființa, să aibă armonie în toate domeniile vieții nu doar într-o anumită arie din viața lor.

Când suntem ocupati, corpul nostru este adesea primul lucru pe care îl neglijăm.

Corpul este cheia pentru deblocarea fiintei.

Ce este Access Consciousness®?

Este un set de instrumente pragmatice si practice cu care poți să schimbi tot ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta și n-ai reușit până acum. 

Scopul Access este crearea unei lumi de conștiență și unitate.

Conștiința include totul și nu judecă nimic.

Dacă nu judeci lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau greșite, le vei vedea așa cum sunt, nu cum ai vrea sau ar trebui să fie. Conștiința este abilitatea ta de a fi prezent în viața ta în fiecare moment, fără judecată, fără respingere;

Cum ar fi dacă ai întrupa atât de multă conștiință în tot ceea ce faci, încât ceilalți ar alege sa devină și ei mai conștienți ca urmare a acestui lucru? Cum ar fi dacă tu ai întruchipa inspirația pentru o posibilitate mai măreață?”

Gary Douglas

Fondatorul Access Consciousness

Imagineaza-ti . . .Cum ar fi dacă lumea ar fi un loc mai conștient? Ar mai exista devastari, războaie, și dificultăți? În prezenta conștiinței, aceste lucruri nu pot exista.”

Target-ul meu pentru tine este:

Sa iti recastigi increderea in tine si sa elimini complet stresul din viata ta.

Dorești mai multe informații?

7 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This