Urmărește-ne și pe:

A pune o întrebare este unul dintre elementele esențiale necesare în creația adevărată și un instrument de bază utilizat în Access Consciousness®.

Deși punerea unei întrebări par relativ ușoară și simplă, din păcate foarte puține persoane știu cum să fie în întrebare.

De ce să pui o întrebare?

Albert Einstein a spus că, dacă are o oră pentru a rezolva cea mai complicată problemă din univers, el va petrece primele 55 de minute în căutarea a ce întrebare să pună.

Întrebarea este esențială pentru creație. Pentru descoperire. Pentru schimbare.

Întrebarea este o cheie care deschide ușile către posibilități mai mari. Permite universului să-ți arate ce ceri.

Din păcate, nu suntem învățați să punem întrebări la școală, suntem învățați cum să găsim răspunsul corect. De mici, am aflat că vom fi răsplătiți dacă am avea răspunsul corect. Și deci, avem tendința de a crede că dacă nu avem un răspuns corect înainte de a începe chiar, greșim. Acest lucru este complet incorect.

Ce este o întrebare adevărată?

Instrumentul pentru folosirea unei întrebări este atât de ușor, este esențial, dar totuși puțini oameni știu cu adevărat, să fie în întrebare și pun o întrebare adevărată. Aceștia întreabă folosind o concluzie cu un semn de întrebare atașat sau pun o întrebare concepută pentru a obține un răspuns specific.

Cum pui o întrebare adevărată?

Începeți prin a alege ceva ce ați dori să creați. Ai dori să creezi mai mulți bani în contul tau bancar? Mai multa distractie în viața ta? Sau despre mai multă pace și ușurință în relații? Cu orice ai vrea să creezi mai mult în viața ta, întreabă-te acum: „Ce va lua?”

În loc să vă întrebați: „Ce va fi nevoie pentru a nu mai intra în datorii?”, care este o concluzie cu un semn de întrebare atașat, și dacă, atunci când cereți mai mulți bani, puneti această întrebare; „Mi-aș dori mai mulți bani. Ce va lua? ” a fost începutul plantării unei semințe care se va produce în univers arătându-ți ce va lua pentru a avea mai mulți bani decât credeți că este posibil? Și odată ce universul îți arată ce urmează să iei, îi poți alege.

Întrebarea adevărată este locul cel mai inteligent din care poți funcționa.

Dacă ar fi să începi o practică zilnică de a pune întrebări și să înveți diferența dintre o întrebare adevărată și o concluzie cu un semn de întrebare atașat?

Ce întrebare poți pune astăzi care să deschidă ușa către posibilități mai mari imediat?

Sunteți curioși să aflați mai multe despre MIHAELA și cum facilitează instrumentele Access Consciousness® pentru a permite oamenilor să aleagă mai mult în viața lor? Explorați mai multe AICI. https://mihaelaluguzan.com/the-foundation/

Vrei să treci dincolo de limitele tale? Descoperă AICI https://mihaelaluguzan.com/clase-access/ una dintre clasele care iti poate schimba viața.

Mihaela Luguzan

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!