CLASA PROCESE DE CORP

înveți despre cum să elimini stresul din corpul tău,din viata ta

cel mai eficitent curs de eliberare a stresului blocat in corp!

Acest curs este despre cum sa elimini stresul emotional, mental si fizic din corpul tau, in viata ta!

Ce sunt Procesele de Corp?

Fiecare soc emotional este incapsulat energetic in corpul nostru lasandu-si amprenta, influentandu-i aspectul, sănătatea, tonusul, mobilitatea și flexibilitatea, chiar si imbatranindu-l prematur. 

Procesele de Corp Access Consciousness® sunt procese energetice care ruleaza pe corp si permit corpului tau sa se relaxeze si sa elibereze tot stresul psiho-fizic acumulat. In acelasi timp aceste procese ajuta la reinnoirea si reactivarea propriilor capacitati de vindecare si schimbare suprimate.

Ce pot face Procesele de Corp?

Cum ar fi daca nu ar mai trebui sa fim sub efectul stresului, oboselii, imbatranirii, bolii si degenerarii corpurilor provocate de gandurile, sentimentele si emotiile noastre?

Ce capacitati are corpul pe care nu le-ai observat si recunoscut inca?

Ce se intampla daca ai stii ca tot ce ai crezut ca nu poate fi schimbat in corpul tau este acum schimbabil? Si daca se poate schimba, de fapt, orice molecula care face parte din corpul tau? Si daca numai aceasta intrebare ti-o adresezi si incepe deja sa deblocheze corpul de tiparele limitative.

 

Cum functioneaza?

Intr-o Clasa de Procese de Corp Access Consciousness® inveti sa faci procese de corp individuale atat tie cat si altora. Frumusetea acestor procese de corp energetice este ca nu trebuie sa le intelegi pentru ca ele sa functioneze. Nu trebuie sa crezi in ele. Tot ce trebuie este sa fii prezent, sa te adresezi corpului pe care vei lucra, sa te conectezi, sa pui mainile pe corp si sa apelezi energiile specifice procesului de corp ales pentru a rula. 

Cine poate invata?

Oricine poate invata sa faca Procese de Corp Access Consciousness, nu e nevoie de nici o pregatire speciala. 

Pot invata chiar si copii? Da. Copii pot participa si invata cu mult mai multa usurinta Procesele de Corp decat adultii. Pana la varsta de 15 ani clasele sunt gratuite pentru copii insotiti de un parinte, intre 16-18 ani tariful este redus la jumatate.

Ce se intampla in timpul clasei?

Vei primi un material de curs si instumente de lucru. In functie de cate procese de corp vor fi predate(intr-o clasa pot fi predate maxim doua procese de corp) vei primi două sesiuni și vei oferi la rândul tău două sesiuni. Vom avea o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri, iar la final vei primi un certificat internațional de practician.

Despre Procesele de Corp?

Cu ajutorul Proceselor de Corp Access Consciousness putem elibera toate blocajele si limitarile din corpul nostru ajutandu-l sa se refaca si vindece. 

Sunt peste 50 de procese de corp; sunt energii care pot facilita schimbarea și transformarea corpului. Fiecare dintre aceste procese dinamice poate fi rulat ca o energie in care ruleaza cu ajutorul mainilor plasate in diferite pozitii pe corp si care invită corpul să înceapă să elimine tot stresul si toate socurile emotionale si fizice blocate in corp si invita corpul sa se vindece și sa se regenereze.

fii prioritate in viata ta!

Conștientizează

Ca sa poti schimba ceva ce nu functioneaza in viata ta trebuie mai intai sa constientizezi si sa recunosti ca ceea ce experimentezi este creatia ta: corpul tau, jobul tau, relatia ta, starea ta de sanatate, situatia ta financiara…toate acestea au legatura cu gandurile, sentimentele, emotiile, punctele tale de vedere, credintele si valorile tale.

Gândurile te influențează

Oamenii de stiinta ne spun ca gandurile si emotiile noastre influenteaza moleculele noastre si creeaza boala, tulburari si imbatranire prematura. Unde credeti ca sunt toate acestea stocate? IN CORPUL NOSTRU.

Cum vezi lucrurile

Punctul tau de vedere creeaza realitatea ta! (iar in viata avem puncte de vedere despre absolut orice: despre cum trebuie sa arati, corp, aspect, despre iubire, partener, relatie, sex, sanatate, vindecare, boala, bani, job, afacere, etc)

Ce obtii de la acest curs?

✔ reducerea considerabila a stress-ului din viata ta si din corpul tau
✔ usurinta si bucurie si relaxare cu corpul incepand din acel moment
✔ constientizarea tuturor gandurilor, starilor si comportamentelor din diferite aspecte din viata ta care nu functioneaza( pierdere in greutate, situatie financiara, relatie, comunicarea cu ceilalti, etc
✔ eliminarea tuturor gandurilor, sentimentelor, emotiilor care ne impiedica sa obtinem ceea ce dorim si care influenteaza subconstient sa obtinem ceea ce nu dorim
✔ vitalitate maxima si energie pozitiva
✔ dezvoltarea laturii tale creative
✔ devii contributie maxima pentru toti cei din jurul tau: familie, prieteni, colegi
✔ poti adauga un venit suplimentar situatiei tale financiare prin practicarea aceste metode cu altii
✔ un instrument de preventie pentru orice durere si boala in corpul tau
✔ trusa de prim ajutor in orice: tristete, depresie, nereusita, insucces, despartire, divort, deces, oboseala, epuizare, ganduri non stop, insomnii, etc

Testimoniale

"Prin corpul meu circulă atâta energie!"

Liam N.

"Este despre a fi mai mult cu tine."

Ana I.

Înscrie-te la clasa ta – PROCESE DE CORP

Acord Prelucrare Date Personale (GDPR)

Durata clasei 

1 zi ( de la ora 10,00 la ora 19,00 ), cu pauza de masa si cafea.

Data și locația

Vor fi comunicata participantilor pe telefon, sms si email.

Pin It on Pinterest

Share This