Sesiuni private cu Mihaela

…fie ca este vorba despre stres, insomnii, probleme cu greutatea, corp, dieta, incredere in sine, atacuri de panica, depresie, anxietate, probleme in relatii, probleme in cariera, frica de vorbit in public, timiditate, adictii, probleme cu copiii in special dupa un divort, probleme financiare, probleme de sanatate…..

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Odată ce scăpăm de judecățile pe care le proiectăm zilnic în oglindă pe fețele și trupurile noastre, corpul nostru are spațiul pentru a se regenera. Access Energetic Facelift este o modalitate minunată de întinerire a feței și de a inversa semnele îmbătrânirii pe față și pe întregul corp.

SIMFONIA POSIBILITATILOR

O sesiune de Simfonia Posibilitatilor (SOP) vă invită să vă deschideți catre posibilitati infinite, va invita la claritate si constientizarea ca orice si totul este posibil in viața voastră și va imputerniceste sa va traiti viata dincolo de orice limitare, judecati, drame, traume, victimizari, dureri. 

PROCESE DE CORP

Fiecare soc emotional, fiecare gand, emotie, sentiment este incapsulata energetic in corpul nostru lasandu-si amprenta, influentandu-i aspectul, sănătatea, tonusul, mobilitatea și flexibilitatea, chiar si imbatranindu-l prematur.

ACCESS BARS

ACCESS BARS® ne ajuta sa ne eliberam de  toate limitările care nu ne permit sa fim, sa facem si sa avem, ceea ce ne dorim, cu adevarat, in viața noastră pentru a ne putea crea viata exact asa cum vrem sa fie!

ABUSE HOLD

Nu există persoană pe această planetă care să nu fi suferit abuzul într-o formă sau alta(emotional, mental, fizic, financiar,etc.) și care nu ar putea beneficia de pe urma acestor sesiuni private.

Ce sunt sesiunile private?

Sesiuni private atat in persoana cat si online!

Fiecare sesiune este adaptată individual cerintelor dvs.

Fie ca este vorba despre stres, insomnii, probleme cu greutatea, corp, dieta, incredere in sine, atacuri de panica, depresie, anxietate, probleme in relatii, sex, probleme in cariera, frica de vorbit in public, timiditate, adictii, probleme cu copiii in special dupa un divort, probleme financiare, probleme de sanatate…..

Sesiunea este fie in persoana la cabinet cu o programare in prealabil fie ONLINE pe Zoom, este înregistrată și durează intre 30 si 90 de minute. Ulterior, se va trimite înregistrarea sesiunii, pentru a putea re-asculta de câte ori doriți!

Simți că este momentul să faci o schimbare în viață, dar nu pare să găsești soluția?

 

ABUSE HOLD

Procesul de corp Abuse Hold Access Consciousness este o tehnică energetică puternică, care atunci când este primită, asistă corpul și ființa în eliberarea și schimbarea a tot ce a fost blocat în corp ca urmare a abuzului.

Mai multe detalii

“Sunteți dispuși să vedeți doar binele, nu sunteți dispuși să vedeți răul și urâtul. Dacă ești dispus să vezi doar binele, vei fi abuzat în mod catastrofic de rău și urât. ” Gary Douglas

Nu există persoană pe această planetă care să nu fi suferit abuzul într-o formă sau alta și care nu ar putea beneficia de pe urma acestor instrumente minunate.

Sunt multe forme de abuz pe care le putem experimenta: abuz fizic, mental, emotional, financiar, etc…dar cel fizic il recunoastem cel mai usor si presupunem si credem ca are impactul cel mai mare.

“Totul este opusul a ceea ce apare sa fie si nimic nu este opusul a ceea ce apare sa fie”

Procesul  Abuse Hold Access Consciousness este o tehnică energetică puternică, care atunci când este primită, asistă corpul și ființa în eliberarea și schimbarea a tot ce a fost blocat în corp ca urmare a abuzului.

Access Consciousness oferă instrumente extrem de eficiente pentru deblocarea traumelor și eliberarea efectelor abuzului din corp și ființă.

Un prim pas, ar fi ascultarea clasei cu Gary Douglas, The Original Clearing The Issues of Abuse – o găsiți aici –
https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=MihaelaLuguzan2705

Această clasă este extrem de puternica in deblocarea abuzului, schimbarea problemelor comportamentale ce au apărut in urma abuzurilor – si este foarte eficientă atât pentru adulți, cât și pentru copii și animale. Trebuie ascultată de minim 30 de ori (funcționează și dacă este ascultată noaptea, cu volumul redus), după care persoana este pregătită să primească procesul energetic Abuse Hold.

Abuzul poate apărea în tot felul de moduri și forme. Și poate veni atât din afara noastră, cât și din interiorul nostru. Cea mai extremă forma de auto-abuz este să nu fim prezenți în propria noastră viață. Judecata de sine și de ceilalti este o formă de abuz uriașă.

Abuz fizic, sexual, emoțional, financiar, spiritual…și câte alte forme de abuz mai există.

Nu există ființă pe această planetă care să nu fi suferit abuzul într-o formă sau alta. Și cu fiecare ființă care a fost abuzată și care alege să nu perpetueze mai departe abuzul, fața planetei se schimbă și lumea mai are o șansa. Aceasta poate fi posibil atunci când alegi să fii conștient de tine, și de ceea ce creezi cu fiecare gând, vorbă și faptă pe care o faci.

Cum ar fi dacă am recunoaște cât de puternici suntem și nu ar mai trebui să ne auto-abuzăm sau să ne lăsăm abuzați, doar ca să demonstrăm cât de puternici suntem de fapt?

Să nu îți recunoști potența și puterea, este o formă de auto-abuz.

Cei care au suferit abuzul se împart de obicei în două categorii: cei ce au reușit să depășească suferința și să îți creeze viața așa cum și-au dorit, și cei care au rămas blocați în acea traumă, și de multe ori o folosesc ca o limitare pe care nu o pot depăși, și o scuză ca să nu își creeze viața cu adevărat.

Cum ar fi dacă nu am mai permite abuzului să ne limiteze viețile și ceea ce ne dorim să creem?

Nu există persoană pe această planetă care să nu fi suferit abuzul într-o formă sau alta și care nu ar beneficia de pe urma acestor instrumente minunate.

Ce ai putea crea in viata ta, dincolo de abuz?

SIMFONIA POSIBILITATILOR

O sesiune de Simfonia Posibilitatilor (SOP) vă invită să vă deschideți catre ceea ce este cu adevărat posibil in viața voastră și pentru a trăi dincolo de orice limitari, probleme, drame, traume, victimizari, dureri.

Mai multe detalii

Fiecare particulă a universului are energie și conștiință. Nu există energie bună sau energie rea; există doar energie (numai judecatile tale fac ca ceva sa fie bun sau rau, pentru tine). Energia este prezenta, mutabila si schimbabila la cerere. Este substanța prin care are loc transformarea.

Tot ce spui, tot ceea ce crezi și tot ceea ce faci generează ceea ce se întâmplă în viața ta.

Orice ai alege, pune energia universului, energia conștiinței, în acțiune – și asa se prezintă ca viața ta. Așa arată viața ta în acest moment.

Dacă ai avut dureri în umăr și ai o modalitate de a le anula, ei bine , aceasta este o energie, dacă obișnuiai să fii nefericit și ai găsit o modalitate de a o schimba, ei bine , aceasta este o energie.

O sesiune de Simfonie a Posibilităților (Symphony Of Possibilities (SOP) creat de Dain Heer, co-fondator al Access Consciousness ®) iti permite să creezi cu usurinta si rapid schimbarile pe care doresti să le faci in viața ta.

Este o abordare care promovează o schimbare a energiei care te invită să trăiești într-un mod diferit, intr-un spațiu nou, mai linistit, relaxat, mai vesel, liber și nelimitat. Este o deschidere către o nouă frecvență de vibratie care aduce și mai multa abundența, bucurie, relaxare, libertate. Ședințele SOP încurajează deschiderea tuturor oportunităților posibile, accesul la noi posibilități, alegeri noi care iti permit să accesezi o stare de expansiune a ființei tale, un spațiu de posibilitati si alegeri inifinite, de recunostinta si gratitudine infinita, un spatiu in care orice si totul este posibil in viata ta, un spatiu de bucurie si joaca pe care doar copiii mici il mai experimenteaza. Această energie iți permite să accesezi, ceea ce este cu adevarat posibil pentru tine și corpul tau și să aduci mai multă ușurință, bucurie și posibilități in viata ta.

Aceste sesiuni, puternice din punct de vedere energetic sunt realizate personal sau la distanță. Rezultatele sunt aceleași.

Sesiunile de Simfonia Posibilitatilor se pot face intr-o sesiune privata in persoana sau Online via Skype, Zoom, Messenger…..

Durata primei sesiuni este, de obicei, de 30 de minute sau 1h, în funcție de nevoia ta. De asemenea, iți propune si un suport (facilitare verbala și diverse instrumente avansate Access) pentru a favoriza eliberarea limitarilor si blocajelor și a te reconecta la ființa infinita, care esti cu adevarat, dacă simți acest lucru ca trebuie sa il faci.
Această metodă, la fel ca toate cele prezentate pe acest site, se limitează numai la sfera bunăstării și nu este asemănătoare cu nicio practică medicală sau paramedică.

Ședințele SOP se referă la imputernicirea fiintei sa stie ca stie si ca are abilitati si capacitati de schimbare(energetica) și te invita să te deschizi în viață într-un mod total diferit si nou!

Sesiunile de “Symphony” SOP se bazează pe instrumentele Access Consciousness și pe procedura energetica transformatoare creată de Dr. Dain Heer.

Fiecare persoană are o capacitate unică energetica, de a darui si primi energetic iar o sesiune de “SOP” iți permite să începi să accesezi cu adevărat ceea ce este adevăr pentru tine și pentru corpul tau – dincolo de tot ce ai cumpărat ca real din această realitate.

Primirea unei sesiuni de SOP vă permite să creați un sens mult mai maret pentru dvs., si al potentelor și abilităților dvs. unice și vă deblocheaza capacitatea de schimbare cu usurinta.

Aceste sesiuni iți permite să accesezi energii pe care nu ai fost dispus vreodata să le primesti.

Este timpul ACUM pentru armonie, relaxare, liniste, usurinta si bucurie in viata ta, cu corpul tau, in relatii, familie, la job, in afaceri, cu banii?

Dacă ai avut dureri în umăr și ai o modalitate de a le anula, ei bine , aceasta este o energie, dacă obișnuiai să fii nefericit și ai găsit o modalitate de a o schimba, ei bine , aceasta este o energie.

ACCESS BARS®

ACCESS BARS® este o metoda pragmatica, practica, usoara si cu rezultate imediate de a ne elibera toate limitările care nu ne permit sa fim, sa facem si sa avem ceea ce ne dorim, cu adevarat, in viața noastră.

Mai multe detalii

Ce este Access Bars®?

Este un set de instrumente si tehnici care-ti permit sa schimbi tot ceea ce ai crezut ca nu poate fi schimbat si sa creezi tot ceea ce-ti doresti in viata, in fiecare arie din viata ta, cum mai multa usurinta si mai putin stress.

Ce sunt benzile “The Bars”?

Benzile „The Bars” sunt o serie de 32 de puncte la nivelul capului, care printr-o atingere usoara elibereaza energiile vechi stocate in creier si in corp, eliberand astfel energia blocată, facilitând schimbarea pe care ți-o dorești în orice aspect al vieții tale… de exemplu: Stresul, Insomniile, Anxietatea, Depresia, Durerile, kilogramele in plus, etc. sunt doar cateva stări ce apar în urma gândurilor care ne limitează, ne blochează si care se pot elimina cu ajutorul terapiei.

Ce face o sesiune de Access Bars(de rulare a benzilor)?

Benzile elibereaza doar convingerile, gandurile, sentimentele, emotiile, deciziile, judecatile si credintele care creeaza limitare in vietile noastre, limitari si bariere de care nu suntem constienti care creeaza exact ceea ce nu ne dorim si care sunt stocate electric in creier. De cate ori iti doresti ceva si experimentezi exact opusul? Eliberarea lor apare atunci cand sunt atinse aceste benzi. Rularea benzilor permite ca tot “junk-ul” sa se elibereze.
E ca si cum tu esti hard disc-ului calculatorului tau de unde stergi toate fisierele vechi adunate sau dai comanda de defragmentarea hard disc-ului ca sa iti functioneze mult mai bine.

Rularea „Bars” este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi!

Sunt doua lucruri care pot schimba orice in viata ta: ALEGERILE si ACCESS BARS®.

ACCESS ENERGETIC FACELIFT

Odată ce scăpăm de judecățile pe care le proiectăm zilnic în oglindă pe fețele și trupurile noastre, corpul nostru are spațiul pentru a se regenera. Access Energetic Facelift este o modalitate minunată de întinerire a feței și de a inversa semnele îmbătrânirii pe față și pe întregul corp.

Mai multe detalii

Îţi dai seama că acum corpul tău arată exact ca şi judecăţile pe care le proiectezi asupra lui?Pe măsură ce începi să schimbi modul în care te raportezi la corpul tău, începi să schimbi modul în care te raportezi la tot ce e în viaţa ta.

Ce-ar fi daca imbatranirea corpului este un simplu punct de vedere fix care poate fi schimbat?

Ce este Access Energetic Facelift?

Procesul de Facelift Access Consciousness™ e un proces uimitor, care inversează apariţia îmbătrânirii pe faţă şi poate crea efecte similare pe întreg corpul. Iar dacă e făcut de mai multe ori (de minim 20 de ori), efectul pare a fi permanent.

Cei care au primit sesiuni de Access Energetic Facelift au raportat următoarele:
Lumina și luminozitatea feței
Elasticitatea pielii
Claritatea ochilor
Stralucire in ochi
Strălucirea intensa a parului
Ridicarea sânilor și feselor
Explozie de energie si entuziasm de viata
Relaxare profundaCe se face intr-o sesiune de Access Energetic Facelift?

Printr-o atingere ușoară liniștitoare aplicată pe față și gât se lucreaza energetic cu celulele corpului pentru a se reface, însufleti și întinerii fata si intregul corp.

Corpurilor le place sa fie atinse. Cand cineva iti atinge corpul fara sa te judece, corpul se elibereaza de o gramada de limitari, negativitate, judecati si socuri emotionale incapsulate energetic in el si de abia de atunci poate incepe schimbarea formei si structurii.

Atata timp cat rezisti si reactionezi la forma si greutatea corpului, aceasta rezistenta creeaza si mai multe judecati si asa blochezi si mai mult orice posibilitate de a schimba si elimina ridurile si surplusului de greutate.Este oare posibil să te simţi şi să arăţi mai tânăr, FĂRĂ să injectezi botox, ace de acupunctură sau fara să creezi o altă traumă corpului tău?

Faceliftul Access Consciousness™ este folosit profesional în SPA-uri, cabinete de masaj, centre anti-îmbătrânire, cabinete de chirurgie plastică şi centre de wellness, peste tot în lume.

PROCESE DE CORP ACCESS CONSCIOUSNESS

Cu ajutorul proceselor de corp din Access Consciousness putem elibera toate blocajele si limitarile din corpul nostru ajutandu-l sa se refaca si vindece.

Mai multe detalii

Fiecare soc emotional, fiecare gand, sentiment, emotie este incapsulat energetic in corp si își lasă amprenta în corpul nostru, influentandu-i aspectul, sănătatea, tonusul, mobilitatea și flexibilitatea, imbatranindu-l prematur. 

Cum gandesti si ce iti spui se vede si se reflecta pe corpul tau. De exemplu cum se vede stresul pe corpul tau sau starile de anxietate, fricile, temerile sau bucuria si relaxarea. La care se contracta sau se relaxeaza corpul?

Cu ajutorul Proceselor de Corp Access Consciousness putem elibera toate blocajele si limitarile din corpul nostru ajutandu-l sa se refaca si vindece.

Un Proces de Corp Access Consciousness este o metodă practică care folosește diferite plasari ale mainilor pe diverse poziții ale corpului și apoi se cere ca energii specifice să ruleze in fiecare loc.
Aceste procese facilitează organismul sa revina înapoi la funcțiile sale originale, ajutand la repararea și longevitatea corpului. Energiile sunt energiile naturale la care corpurile sunt și au acces de oriunde în univers.

Sunt peste 50 de procese de corp; sunt energii care pot facilita schimbarea și transformarea corpului. Fiecare dintre aceste procese dinamice poate fi rulat ca o energie in care ruleaza cu ajutorul mainilor plasate in diferite pozitii pe corp si care invită corpul să înceapă să se vindece și să se re-creeze.

De exemplu este un proces extrem de puternic si cu rezultate imediate care vizeaza coloana si tot ce incapsulam energetic in coloana. Exista cineva care nu are probleme sau dureri de coloana? In cateva sedinte se elibereaza tot ceea ce creeaza intensitatea si durerea in coloana. Noi blocam in coloana tot felul de energii ca sa ii intelegem pe ceilalti si ca sa ne potrivim cu ei si realitatea lor. Un exemplu simplu este cand esti intr-o relatie mimezi toate caile, durerile si realitatile partenerului ca sa-l intelegi si ca sa te placa si accepte.

Ce alegi tu pentru corpul tău?”Corpul este cheia pentru deblocarea fiintei.” Gary Douglas

Intrebari și programări

Programează acum o sesiune completând formularul de jos.

14 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This