Urmărește-ne și pe:

“Energia sexuala poate fi foarte vindecatoare….si este o diferenta majora intre a face dragoste dintr-un spatiu al bucuriei, blandetii, mangaierii, bunatatii fara judecati de sine si de celalalt, fara proiectii, asteptari, versus judecati( de sine, de partener, de situatie)….
……..cineva care face sex dintr-un spatiu si energie de judecati o sa-ti raneasca corpul….cineva care face sex dintr-un spatiu si energie de bunatate, blandete si recunostinta o sa-ti vindece corpul tau si tot Universul” Shannon O’Hara

Acolo unde sunt judecati nu exista iubire si invers…..Recunostinta este defapt iubire iar in prezenta recunostintei nu pot exista judecati.

Atunci când apar judecați de celalalt atunci se ridica niște bariere și ziduri iar partenetii nu mai au cum sa ajungă la noi. Ne separam de celalalt, ne separam de noi insine, de corpul nostru și totul se năruie dacă nu oprim la timp judecațile!!!Așa mor relațiile.

Exista multe instrumente in Clasa de Fundatie AccessConsciousness https://mihaelaluguzan.com/the-foundation/ cu care sa elimini judecațile de sine și de partener din viața ta. Și funcționează cu o singura condiție, sa le practici.

Doar tu știi ce vrei sa ai in viața ta din punct de vedere al relațiillor și tot tu știi unde te afli acum, din ce spațiu functionezi al judecaților fata de partener, de relație, de tine sau intr-un spațiu de recunostinta si gratitudine fata de partener, de tine, de corpurile voastre, de tot ceea ce experimentați impreuna.

Relația ta este Creația ta 100% bazată pe alegerile (conștiente și inconștiente) pe care le-ai făcut și le faci in fiecare moment indiferent de cum este relatia buna, rea, corecta, greșita, împlinita….etc…

Tu din ce spatiu alegi sa faci sex?
Tu iti onorezi corpul?

Mihaela Luguzan

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!