Testimoniale

„Access Bars este una din cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut. Mi-a schimbat viziunea despre mine, acțiunile, gândurile mele și corpul meu.
Cu ajutorul instrumentelor de la clasa de Access Bars am reușit să renunț la multe lucruri despre care credeam că nu voi putea renunța niciodată.
Mulțumesc Miha, sunt recunoscătoare!
De când am făcut clasa o mare schimbare a apărut în relațiile mele cu prietenii, familia și în relația cu mine. Eu, m-am schimbat în bine. Recomand!”

– Silvia, 20 ani, Iași

… „zgomotul” din          capul meu a                dispărut…

„Pentru mine cursul de Access Bars a fost o experiență foarte relaxantă. M-am eliberat de stres, convingeri limitative și „zgomotul” din capul meu a dispărut și am simțit o relaxare și o liniște cum nu am avut parte niciodată până acum.

Viața mea s-a schimbat, sunt mai calmă, mai prezentă mai hotărâtă și totul vine cu ușurință și bucurie. Sunt mai conștientă și mai încrezătoare în mine și în ce pot eu creea, lucru de care nu mă credeam capabilă înainte de curs. Mulțumesc Mihaela pentru tot !!!!”

Laura, 33 ani, Reșița

„Schimbare totală.”

„Schimbarea a fost radicală. Sunt acum o persoană mult mai calmă și relaxată, cu o perspectivă nouă asupra vieții: înțeleg că fiecare decizie pe care o fac, fie că e bună sau rea, este rezultatul alegerilor mele personale. Nimeni altcineva nu îmi dictează drumul. Vreau să îți mulțumesc din nou pentru tot sprijinul și înțelegerea. Sunt entuziasmată la gândul de a ne revedea și abia aștept să particip și la clasa de Fundație. Cu sinceritate și recunoștință”

-Mihaela, 50 de ani, Marea Britanie

„Nu aș fi crezut-o dacă n-aș fi făcut-o.”

„Ce experiență incredibilă am avut cu Access Energetic Facelift! La început, eram sceptică. Ideea că cineva își poate pune pur și simplu mâinile pe fața ta și să declanșeze o schimbare vizibilă doar prin energie mi se părea departe de realitate. Dar, după ce am încercat, am rămas complet uimită.

Imediat după sesiune, nu-mi puteam lua mâinile de pe față, iar fiecare ocazie de a mă privi în oglindă era o surpriză plăcută. Era ca și cum nu numai fața mea, dar și alte părți ale corpului meu, precum sânii și fesele, păreau revitalizate, mai tinere.

Dacă cineva caută o alternativă pentru a-și revitaliza aspectul și a-și întineri trăsăturile fără intervenții invazive, aceasta este o opțiune pe care o recomand cu căldură. Abia aștept să văd cum se vor acumula efectele după mai multe ședințe. Cu siguranță, e o experiență de neratat!”

– Raluca, 50 ani, Timisoara

„Mi-am recapătat încrederea în mineee. Sunt tare fericită!”

„Clasa de Fundație cu Mihaela a fost o adevărată plăcere. M-a facilitat și m-a ajutat să clarific și să dau drumul la atâtea lucruri, o gramadă de limitari, convingeri, puncte de vedere care îmi creau ceea ce nu vroiam deloc. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru conștientizarea ei de a ne permite tuturor să devinim mai prezenti și mai conștienti de acum incolo. Am scos atat de multe la suprafata si am eliberat munți de limitări, ma simt super ușoară, corpul meu are cu 3 kg mai puțin, entuziasmul meu a crescut exponențial si mi-am recăpătat încrederea în mine în acest weekend și aștept cu nerăbdare să trăiesc în întrebare și posibilități infinite. Mulțumesc Mihaela.”

– Maria, 35 ani, Timisoara

Vrei să programezi o întâlnire?

Pin It on Pinterest

Share This