Testimoniale

„Access Bars a fost o una din cele mai frumoase experiențe, mi-a schimbat viziunea despre mine și acțiunile mele, gândirea mea s-a schimbat.

Am renunțat la multe lucruri la care credeam că nu voi putea renunța niciodata. Sunt un om fericit iar Access Bars a contribuit foarte mult la acest lucru. Mulțumesc și eu Miha, Te iubesc. S-au schimbat foarte foarte multe, de la relația cu prietenii, familie, eu m-am schimbat în bine.”

Silvia, 20 ani, Iași

… „zgomotul” din capul meu a disparut si am simtit o relaxare …

„Pentru mine cursul de Access Bars a fost o experiență foarte relaxantă. M-am eliberat de stres, convingeri limitative și „zgomotul” din capul meu a dispărut și am simțit o relaxare și o liniște cum nu am avut parte niciodată până acum.

Viața mea s-a schimbat, sunt mai calmă, mai prezentă mai hotărâtă și totul vine cu ușurință și bucurie. Sunt mai conștientă și mai încrezătoare în mine și în ce pot eu creea, lucru de care nu mă credeam capabilă înainte de curs. Mulțumesc Mihaela pentru tot !!!!”

Laura, 33 ani, Reșița

„Schimbare totala.”

„Ce a însemnat? Schimbare totală. Mult mai calmă, relaxată și am înțeles că orice fac bun sau rău este alegerea mea. Nimeni nu mă obligă. Mulțumesc încă odată pentru tot. Abia aștept să ne vedem si sa vin si la clasa de Fundatie.”

Mihaela, 50 ani, Marea Britanie

„Nu aș fi crezut-o dacă n-aș fi făcut-o.”

„Ce a însemnat o sesiune de Access Energetic Facelift? Nu aș fi crezut-o dacă n-aș fi făcut-o. Ea își pune mâinile pe fața ta și asta este. Fără tragere, manipulare etc. Totul prin energie! Nu-mi venea să cred cum m-am simțit după aceea. Mă plimbam ținându-mi fața in maini si mai trageam cate-o privire in oglinda pentru că nu îmi venea să cred. Se simțea de parcă totul s-a ridicat si fata si sanii si fesele. Dacă sunteți în căutarea unei metode alternative de a da timpul inapoi de pe fata si corpul vostru experimentati-o. Îmi pot imagina cum ar fi dupa o serie de sedinte wooooow!”

Raluca, 50 ani, Timisoara

„Mi-am recapatat increderea in mineee. Sunt tare fericita!”

„Clasa de Fundație cu Mihaela a fost o adevărată plăcere. M-a facilitat și m-a ajutat să clarific și să dau drumul la atâtea lucruri, o gramada de limitari, convingeri, puncte de vedere care imi creau ceea ce nu vroiam deloc. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru conștientizarea ei de a ne permite tuturor să devinim mai prezenti și mai conștienti de acum incolo. Am scos atat de multe la suprafata si am eliberat munti de limitari, ma simt super usoara, corpul meu este cu 3 kg mai putin, entuziasmul meu a crescut exponential si mi-am recapatat increderea in mine in acest weekend și aștept cu nerăbdare să trăiesc în întrebare și posibilități infinite. Mulțumesc Mihaela.”

Maria, 35 ani, Timisoara

Vrei să programezi o întâlnire?

Pin It on Pinterest

Share This