WORKSHOPURI

incredere in tine. relatii. corp. vanzari.

public speaking. cariera. bani.

Workshop – Corp

Cum să comunici cu corpul și să obții ce vrei de la el?

Ce s-ar întâmpla dacă secretul unei vieți cu adevărat fericite și abundente s-ar afla în corpul tău?

De câte ori ai abuzat corpul?

L-ai frustrat, l-ai îndopat, l-ai înfometat, l-ai epuizat la sala cerându-i să se schimbe și apoi l-ai judecat că nu se schimbă?

Nu abuzând de el, ci comunicând conștient cu el se schimbă!!!

Câte judecați ai despre corpul tău?

Acestea creează un sentiment de pace cu corpul tău sau o stare constantă de conflict, de război, de „ceva în neregulă” cu corpul tău?

Câte decizii ai luat despre ce poți și ce nu poți schimba în corpul tău?

Câte puncte de vedere și judecați ai despre mâncare? Despre câte mese trebuie să ai pe zi? Despre mâncare sănătoasă versus mâncarea nesănătoasă? Despre greutate? Despre forma corpului tău? Despre anumite părți ale corpului tău? Despre mărimea pe care o porți la haine?

Ce-ar fi dacă ai conștientiza că tu ești singurul care știe cel mai bine ce cerințe are corpul tău de la tine?

Limba originală este ENERGIA. Energia care este peste tot în jurul nostru. O folosim ca să comunicăm cu corpurile noastre, cu Pământul, între noi, cu corpurile celorlalți, cu Universul.

Întotdeauna comunici cu corpul tău. Ești dispus să renunți la punctul de vedere că tu și corpul tău nu comunicați?
Știi când ai nevoie să mergi la toaletă, nu? Deci comunicați 🙂

Pentru corp te îmbraci. Pentru corp mănânci. Pentru corp faci sex. Pentru corp faci sport. Corpului îi place să facă mișcare. Atunci de ce să nu comunici cu el, să-l asculti și să-l întrebi ce-i place lui?

„CORPUL este cheia pentru deblocarea ființei”- Gary Douglas

Workshop-ul este creat cu instrumente Access Consciousness.

Ce obții de la acest workshop?
  • înveți cum să comunici conștient cu corpul tău;
  • înveți cum să implici corpul mai mult în viața ta;
  • primești instrumente practice pentru a obține corpul, forma și greutatea potrivite pentru tine;
  • obții mai multă ușurință, bucurie și comuniune cu corpul tău, mult dincolo de ce ai considerat posibil până acum;
  • gestionezi altfel durerile și bolile din corp.

Workshop – Relații

CUM SĂ AI RELAȚIA PE CARE ȚI-O DOREȘTI?

Ai relațiile pe care ti le-ai dorit cu adevărat să le ai? Cu partenerul/partenera, familia, colegii, prietenii, clientii, subordonatii, sefii…cu oricine?

Te-ai întrebat vreodată ce iti lipsește sau cum ar trebui să funcționeze aceste relații?

Ce s-ar întâmpla dacă ai putea avea relațiile care sa funcționeze pentru tine?

Cum te-ai simti daca ai stii ca ai la indemana instrumente pe care daca le-ai folosi ti-ai crea relatia pe care intotdeauna ti-ai fi dorit-o? Ai alege?

Oriunde te-ai afla, indiferent dacă ești singur/ă, căsătorit/ă, logodit/ă, separat/ă, divorțat/ă, fericit/ă sau trist/ă și oriunde ai vrea să fii, instrumentele Access Consciousness pot fi o solutie pe care ai căutat-o intreaga ta viaţă!

Workshop – ÎNCREDERE ÎN TINE

CUM SĂ AI 100% încredere în tine?

Ai încredere în tine?

Ce s-ar întâmpla dacă ai putea avea încredere în tine în orice fel și în orice situație? Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai fi permis să știi ce știi și niciodată nu te-ai fi îndoit de asta? Cât de multă ușurință și pace ar adăuga asta vieții tale? Ți se pare un ideal departe? Ceva ce ar fi aproape imposibil de realizat? Și dacă cu puțină practică, este de fapt mai ușor decât te-ai putea gândi?

Ai încredere în tine? Sau ai încredere în ceea ce spun alții … experții, profesorii, părinții, prietenii, șefii, colegii …?

Când pornești pe drumul către a avea încredere în tine, începi să-ți dai seama că poți crea o viață diferită … viața pe care s-ar putea să-ți placă să o ai, despre care s-ar putea să nu crezi că este posibilă.

Atât de mulți dintre părinții și adulții cu care lucrez nu prea au idee cine sunt sau ce este adevărat pentru ei. Mulți dintre ei se pun la îndoială, mai ales când ceea ce aud de la alții e total diferit de ceea ce știu a fi adevărat pentru ei și copiii lor si îi lovește direct în fața realitatea altora. Și mulți dintre ei își trăiesc viața dintr-un sentiment de obligație, muncind din greu, încercând să se încadreze acolo unde nu se potrivesc, rămân în locuri de muncă care nu le plac, păstrând relații care nu îi împlinesc, gândind că nu pot îmbunătăți lucrurile. .

Ce s-ar întâmpla dacă ai putea trăi o viață care te-ar inspira, te-ar împlini, în care dimineața te-ai trezit dornic/ă să te bucuri, sa experimentezi, sa ai success, sa ai armonie in toate ariile din viata ta indiferent de educația ta, indiferent de ce spun ceilalți, indiferent de circumstanțele actuale?

Dacă nu trăiești viața în modul ăsta … te invit la asta!

Oricine ești, orice vrei sa faci, oricat iti doresti să ai și oriunde te-ai afla, instrumentele Access Consciousness pot fi o soluție pe care ai căutat-o întreaga ta viaţă!

Workshop – BANI

CUM SĂ câștigi mai mulți și mai ușor?

Ai fost crescut de oameni care au făcut bani ușor sau greu? Eu am crescut într-o familie care nu avea deloc pace cu banii.Tu?

Prima mea educație cu bani de la o vârstă fragedă a fost cea a stresului, a conflictului și a supărării si a lui „nu avem destui”, nu ne ajung de pe o luna pe alta, trebuie sa luam imprumut ca sa facem lucrari la casa, etc…”. Așa că m-am gândit că așa ar trebui să fie si realitatea cu banii în viața mea.

A fost vreodată problema banilor sau a modului in care gândiți, simțiți și relaționați cu banii au creat problema?

Dacă nu ai fi învățat niciodată nimic despre bani si ce sunt ei și cineva ți-ar înmâna o grămadă de numerar sau aur, ai avea același răspuns la ce snt banii ca și acum?

Începutul păcii si relaxarii mele financiare a început cand am participat la o Clasa de Bani care a inceput cu această întrebare: Iubești sau urăști banii? Când ne-a întrebat acest lucru, am spus: „Îmi plac banii bineînțeles.” „Mai mult iubesc banii. Nu urasc banii.” Și atunci m-a intrebat: „Atunci de ce nu ai?” Și la asta, nu am avut niciun răspuns.

Așa că am început să mă uit la ce se întâmplă în lumea mea în jurul banilor. Și am început să observ că am o tona de resentimente față de bani de cele mai multe ori. Am o gramada de limitari si puncte de vedere despre bani, despre cat de nasol este sa ai bani. Am găsit un milion de motive pentru care banii au fost greșiti și răi. Și atunci a trebuit să recunosc, ca am urât bani. Și acesta a fost momentul în care lumea banilor mei a început să se schimbe.

Câte puncte de vedere asupra banilor ați cumpărat de la alții? Și aceste puncte de vedere financiare funcționează pentru tine?

„If you hate money you will never have it in your life”. Gary Douglas, Access Consciousness 

Dacă urăști sau nu îți plac banii imediat ce ai vreunul, trebuie să scapi de el. Gândește-te la o persoană pe care o urăști, vrei să stai mult în preajma ei?

Ce s-ar întâmpla dacă banii ar putea veni la tine cu Usurinta, Bucurie si Glorie?

Ce ar trebui să schimbi în lumea ta pentru ca banii să vină cu ușurință?

Daca vrei alătură-te mie pentru a-ți schimba profund peisajul financiar și pentru a accesa aceea „pace cu banii”,  bucuria și liniștea de a avea ușurință cu banii!

Este momentul acum să descoperi realitatea cu bani și sa accesezi bucuria și pacea care pot fi BANII?

In acest workshop înveți instrumente și tehnici care te împuternicesc să vezi banii într-un mod diferit. În loc de lipsă, pășim într-o lume de a deveni bani. In loc de probleme cu banii gasim posibilitati infinite si solutii.

Workshop – VORBIT ÎN PUBLIC

CUM SĂ CUCEREȘTI PUBLICUL PRIN COMUNICARE EFICIENTĂ?

Ți-ar plăcea să ai mai multă usurintă cand vorbești în fața altor oameni?

Îți judeci vocea?

Ingheti când încerci să te exprimi?

Iti este greu să susți discuții și prelegeri?

Acest workshop este un atelier care ajută oamenii să își găsească vocea în lume și să se exprime în fața altor oameni.

Aceste ateliere vă ajută să eliberați ceea ce vă oprește:
– scrierea cu vocea proprie (cărți, articole)
– susținerea discuțiilor de succes
– vânzarea eficientă
– comunicarea constructivă (cu colegii, partenerii, familia)
-descoperirea propriilor tale talente creative unice in afaceri.

Cum ar fi dacă ți-ai permite să fii tu însuti în fața celorlalți, fără să te judeci – relaxat și chiar distrandu-te ?
Oare s-ar schimba întreaga lume?

Acest workshop îți oferă instrumentele pentru a-ți găsi vocea și pentru a o împărtăși cu lumea si te ajută să deblochezi tot ceea ce te împiedică să cânți, să vorbesti, să scrii, să vinzi eficient sau să comunici cu vocea proprie.

Incepi să explorezi cum ar putea fi lumea ta fără judecată continuă și fără critică.

Vei învăța să: primesti judecăți, să treci dincolo de poveștile tale trecute, să gestionezi o cameră prin prezența ta, să folosesti cu abilitate „fluxuri de energie” și să înveti metode de utilizare a conștientei si prezentei. Nu va mai trebui să te pregătesti prea mult pentru nimic.

Afli instrumente energice pentru a aborda fiecare dintre aceste subiecte: să cânți, să vorbesti, să scrii, să vinzi eficient sau să comunici cu vocea proprie., încredere și multe altele și vei deveni cel mai valoros produs în orice situație cu care te confrunți!

Vrei să poti învinge temerile de a vorbi în public?

Workshop – VÂNZĂRI

CUM SĂ VINZI mai eficient oricui?

Există un mit comun care spune că unii oameni sunt foarte buni la vânzări și altii nu. Dar dacă asta nu este adevărat?

Daca te lupți cu:
– simți că „împingi” lucrurile asupra oamenilor;
– persoanele reactioneaza sau te resping doar pentru ca esti o persoană de vânzări;
– nu faci banii pe care știi că îi poti face neștiind cum să te conectezi la oamenii care iti trec sau la care le treci pragul;
– nu te bucuri pe deplin de zilele tale la servici, dar nici nu știi cum să schimbi aceasta;
– ti-e groază de cineva care intră pe ușă în loc să te bucuri de asta?

– amani sa suni in loc sa fie usurinta si sa fie distractiv pentru tine?

Acest workshop iti ofera un set de instrumente care te împuternicește să creezi conexiuni cu oricine, să știi ce doresc și să le oferi într-un mod care să îi facă fericiți și să-ți crească veniturile exponential. Si toate acestea cu usurinta si fara stres.

Beneficiile din această clasă sunt:
– încredere sporită în „citirea” oamenilor
– fluxul de numerar crescut
– fani innebuniti dupa serviciile si produsele pe care le oferi
– recomandari si clienti repetati
– o dragoste pentru ceea ce faci
Când „secretele cel mai bine păstrate” ale celor mai buni vânzători nu mai sunt secrete, ce altceva este cu adevărat posibil?

Testimoniale

"Prin corpul meu circulă atâta energie!"

Liam N.

"Este despre a fi mai mult cu tine."

Ana I.

Înscrie-te la WORKSHOPURI

Acord Prelucrare Date Personale (GDPR)

Investiția ta

este in functie de specificul workshopului si de durata acestuia si este comunicata pe email sau la telefon

Durată Workshop

este in functie de specificul workshopului

Data și locația

Vor fi comunicate participanților pe telefon, SMS și e-mail.

Pin It on Pinterest

Share This