CLASA ACCESS BARS®

o metodă practică, pragmatică, ușoară și cu rezultate imediate

cel mai eficitent si rapid curs de dezvoltare personala!

Acest curs este despre cum sa aduci bucuria, relaxarea si abundenta inapoi in viata ta indiferent de varsta si profesie!

Ce este Access Bars®?

Este un set de instrumente si tehnici care iti permit sa devii mai constient si prezent de cum functionezi in fiecare arie din viata ta, cum gandesti, cum faci alegerile, ce puncte de vedere ai constiente sau inconstiente si te ajuta sa eliberezi toate convingerile si limitarile care nu te lasa sa schimbi tot ceea ce iti doresti sa schimbi si ce tot ceea ce nu functioneaza viata ta si sa creezi tot ceea ce iti doresti, cu mai muta relaxare, fara stress, cu usurinta totala.

Sunt doua lucruri care pot schimba orice in viata ta: ALEGERILE si ACCESS BARS®

Ce face o sesiune de Access Bars®?

Benzile elibereaza toate consideratiile, gandurile, sentimentele, emotiile, deciziile, judecatile si credintele care sunt stocate electric in creier. Aceasta eliberare apare atunci cand sunt atinse aceste benzi. Rularea benzilor permite ca tot “junk-ul” sa se elibereze.

E ca si cum tu esti hard disc-ului calculatorului tau de unde stergi toate fisierele vechi adunate sau dai comanda de defragmentarea hard disc-ului ca sa iti functioneze mult mai bine.

Ce sunt benzile “The Bars”?

Benzile „The Bars” sunt o serie de 32 de puncte la nivelul capului, care printr-o atingere usoara se elibereaza energiile vechi stocate in creier si in corp, permitand schimbari majore si rapide in orice arie a vietii tale pe care vrei sa o schimbi.

Rularea benzilor „The Bars” este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi!

Pot învăța chiar și copii?

Copiii pot participa si invata cu usurinta sa faca Bars ( pana la varsta de 15 ani clasele sunt gratuite pentru copii insotiti de un parinte, intre 16-18 ani tariful este redus la jumatate)

Ce se intampla in timpul clasei?

Vei primi un manual de curs si instumente de lucru. Vei primi două ședințe de Access Bars® și vei oferi la rândul tău două sedințe de Access Bars®. Vom avea o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri, iar la final vei primi un certificat internațional de practician.

Cine poate invata Access Bars®?

Oricine poate invata sa faca Access Bars®, nu e nevoie de nici o pregatire speciala. Si oricine care isi doreste sa adauge un venit suplimentar.

fii prioritate in viata ta!

Conștientizează

Ca sa poti schimba ceva ce nu functioneaza in viata ta trebuie mai intai sa constientizezi si sa recunosti ca ceea ce experimentezi este creatia ta: corpul tau, jobul tau, relatia ta, starea ta de sanatate, situatia ta financiara…toate acestea au legatura cu gandurile, sentimentele, emotiile, punctele tale de vedere, credintele si valorile tale.

Gândurile te influențează

Oamenii de stiinta ne spun ca gandurile si emotiile noastre influenteaza moleculele noastre si creeaza boala, tulburari si imbatranire prematura. Unde credeti ca sunt toate acestea stocate? IN CORPUL NOSTRU.

Cum vezi lucrurile

Punctul tau de vedere creeaza realitatea ta! (iar in viata avem puncte de vedere despre absolut orice: despre cum trebuie sa arati, corp, aspect, despre iubire, partener, relatie, sex, sanatate, vindecare, boala, bani, job, afacere, etc)

Ce obtii de la acest curs?

✔ reducerea considerabila a stress-ului din viata ta si din corpul tau
✔ usurinta si bucurie si relaxare in tot ce creezi incepand din acel moment
✔ constientizarea tuturor gandurilor,starilor si comportamentelor din diferite aspecte din viata ta care nu functioneaza(pierdere in greutate, situatie financiara, relatie, comunicarea cu ceilalti, etc)
✔ eliminarea tuturor gandurilor, sentimentelor, emotiilor care ne impiedica sa obtinem ceea ce dorim si care influenteaza subconstient sa obtinem ceea ce nu dorim
✔ vitalitate maxima si energie pozitiva
✔ dezvoltarea laturii tale creative
✔ devii contributie maxima pentru toti cei din jurul tau: familie, prieteni, colegi
✔ poti adauga un venit suplimentar situatiei tale financiare prin practicarea aceste metode cu altii
✔ un instrument de preventie pentru orice durere si boala in corpul tau
✔ trusa de prim ajutor in orice: tristete, depresie, nereusita, insucces, despartire, divort, deces, oboseala, epuizare, ganduri non stop, insomnii, etc

Clasa ACCESS BARS Family

Mulți copii sunt mai fericiți, se simt mai bine și se descurcă mult mai bine la școală și acasă după ce au benzile „the Bars” rulate,. Au tendința să doarmă mai bine, să se înțeleagă cu colegii mai bine, au mai puține probleme, au mai mult timp de joacă, au mai puține tentatii și izbucniri, iar atunci când fac acest lucru, nu mai durează atât de mult ca inainte. Timpurile care erau dificile – diminețile, serile, temele, treburile – își pierd în mod obișnuit incărcătura și sunt mult mai ușor de gestionat. De fapt, mulți copii și adolescenți își roagă părinții să le ruleze benzile … „Mami, te rog faci asta „cu mainile” pe capul meu?”

Copiii pot participa si invăta cu usurintă să facă Bars ( pana la varsta de 15 ani clasele sunt gratuite pentru copii insotiti de un parinte, intre 16-18 ani tariful este redus la jumatate)

Ce altceva poate fi posibil acum în lume? Ce schimbare putem crea? Cum ar arăta planeta noastra atunci cand copiii noștri sunt darul, schimbarea și posibilitatea pe care lumea o cere?

Testimoniale

"Prin corpul meu circulă atâta energie!"

"Viata mea se imparte in doua inainte si dupa Access Bars!!!"

"Viata mea se imparte in doua inainte si dupa Access Bars!!!"

"Viata mea se imparte in doua inainte si dupa Access Bars!!!"

"Mami imi faci cu mainile pe cap cum stii tu, te rog?

Înscrie-te la clasa ta – ACCESS BARS®

Acord Prelucrare Date Personale (GDPR)

Investitia ta

910 lei, sau 455 lei pentru repetarea clasei.

Durata cursului Access Bars®

1 zi ( de la ora 10,00 la ora 19,00 ), cu pauza de masa si cafea.

Data și locația

Vor fi comunicata participantilor pe telefon, sms si email.

Pin It on Pinterest

Share This