Fundația

instrumente practice, pentru stimă și incredere de sine

Ai încredere în tine atunci când faci alegeri?!

Ai idee de câtă relaxare, bucurie, energie beneficiezi atunci când ai încredere în tine, când ai încredere în fiecare alegere pe care o faci?

Ce este Fundația?

Clasa de FUNDAȚIE este o clasa intensiva de 4 zile prin care iti recastigi increderea in tine. Este concepută să te faciliteze sa poti schimba orice si tot ceea ce doresti să schimbi în viața ta si nu ai reusit aceasta pana acum. Vei primi o trusa „de prim ajutor” plina de instrumente simple, facile, pragmatice, practice cu care poti să distrugi temelia tuturor limitărilor din care cel mai adesea functionam și să iti construiesti o nouă fundație, in toate ariile vietii tale, orientata posibilitati nelimitate si solutii, astfel încât să poți să iti creezi, in sfarsit, o viața pe care ti-o doresti cu adevărat, in care SA FII, SA FACI SI SA AI EXACT CEEA CE ITI DORESTI si nu ceea ce nu iti doresti, ceea ce de cele mai multe ori se intampla.

De ce sa alegi Fundatia®?

Ti-ar placea sa ai mai mai multa liniste si mai putin stres?
Ti-ar placea sa ai mai mult entuziasm, mai multa bucurie?
Ti-ar placea sa ai armonie si succes in toate ariile din viata ta, nu doar in una sau cel mult doua?
Ti-ar placea sa te trezesti in fiecare dimineata cu un sentiment de pace de bucurie, recunostinta si fericit ca esti aici, acum si de tot ceea ce ai? 
Ti-ar placea sa ai incredere in tine si in fiecare alegere pe care o faci?
Ti-ar placea sa ai succes cu usurinta si fara energie vitala consumata la maxim?
Oricare dintre acestea ar fi pentru tine, ESTE POSIBIL! 

Alegi Fundatia?

Mii de oameni din intreaga lume si-au creat viata pe care si-o doresc folosind instrumentele simple si pragmatice Access Consciousness pe care le primesti in Clasa de Fundatie! 

Totul si orice este posibil.

Orice se poate schimba.

Intrebarea este: Alegi?

Esti pregatit pentru o aventura care iti va schimba intreaga viata si care iti va intoarce viata cu susul in jos si inapoi in cel mai bun mod posibil?

Pot participa chiar și copii?

DA. Copiii pot participa, pana la varsta de 15 ani clasele sunt gratuite pentru copii insotiti de un parinte, intre 16-18 ani tariful este redus la jumatate)

Cel mai mare cadou pe care poti sa il faci copiilor tai, eu il numesc „Pasaport spre libertate si fericire si reusita in viata” este sa alegi sa participi la Clasa de Fundatie unde primesti atat de multe instrumente care te ajuta sa iti imputernicesti copiii si sa fii mult mai constient si prezent in viata ta si in viata lor.

 

Ce se intampla in timpul clasei?

Vei primi un manual de curs (cu peste 160 de pagini) cu multe instumente de lucru. Vei invata, vei primi si darui cateva Procese de Corp Access Consciousness: MTVSS, Mimare Biomimetrica, Memorie Celulara si Demanifestare Moleculara si Manifestare Demoleculara. Vom avea sesiuni de discuții, întrebări și răspunsuri, facilitare verbala pe diferite aspecte iar la final vei primi un certificat internațional precum si posibilitatea de a participa la majoritatea cursurilor avansate cu fondatorii Access Consciosuness Gary Douglas si Dain Heer.

Ce face Fundatia?

Pentru ca orice sa te limiteze in viata trebuie sa functionezi din inconstienta sau anti-constienta. Atunci cand esti constient niciodata nu iti creezi rau nici tie si nici altcuiva, nu alegi aceasta, ai incredere totala in tine si in alegerile pe care le faci.

Constiinta include totul si nu judeca nimic! Aceasta depaseste polaritatea mintii, din care cel mai adesea functionam, depaseste polaritatea acestei realitati in care mereu ne uitam la ceea ce este corect sau gresit in loc sa functionam din permisivitate, recunostinta, posibilitate, alegere, contributie si intrebare!

 

Fii prioritate în viața ta!

Conștientizează

Ca sa poti schimba ceva ce nu functioneaza in viata ta trebuie mai intai sa constientizezi si sa recunosti ca ceea ce experimentezi este creatia ta: corpul tau, jobul tau, relatia ta, starea ta de sanatate, situatia ta financiara…toate acestea au legatura cu gandurile, sentimentele, emotiile, punctele tale de vedere, credintele si valorile tale.

Gândurile te influențează

Oamenii de stiinta ne spun ca gandurile si emotiile noastre influenteaza moleculele noastre si creeaza boala, tulburari si imbatranire prematura. Unde credeti ca sunt toate acestea stocate? IN CORPUL NOSTRU.

Cum vezi lucrurile

Punctul tau de vedere creeaza realitatea ta! (iar in viata avem puncte de vedere despre absolut orice: despre cum trebuie sa arati, corp, aspect, despre iubire, partener, relatie, sex, sanatate, vindecare, boala, bani, job, afacere, etc)

Ce obtii de la acest curs?

✔ reducerea considerabilă a stress-ului din viața ta și a șocurilor emoționale, mentale și fizice încapsulate în corpul tău;
✔ eliminarea tuturor gândurilor, sentimentelor, emoțiilor care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim cu adevărat, în viața noastră;
✔eliminarea tuturor gândurilor, sentimentelor și emoțiilor care îți influențează subconștient toate alegerile ca să obținem ceea ce nu ne dorim să fim, să avem și să facem în viață;
✔trusă de prim ajutor în orice: tristețe, atac de panica, depresie, nereușită, insucces, despărțire, divorț, deces, oboseala, epuizare, gânduri non stop, insomnii, etc.;
✔ conștientizarea tuturor gândurilor, stărilor și comportamentelor din diferite aspecte din viața ta care nu funcționează( pierdere în greutate, situație financiară, relație, comunicarea cu ceilalți, etc.;
✔ ușurință, bucurie, relaxare și reușită în tot ce vrei să creezi în fiecare aspect din viața ta începând din acel moment;
✔ vitalitate maximă și energie pozitivă;
✔ un instrument de prevenție pentru orice durere și boala în corpul tău;
✔ dezvoltarea laturii tale creative;
✔ devii suport si contribuție maximă pentru toți cei din jurul tău: familie, prieteni, colegi;
✔ poți adăuga un venit suplimentar situației tale financiare prin practicarea aceste metode cu alții.

Testimoniale

„Am mers la o Clasa de Access Bars iar la câteva săptămâni am facut si Clasa de Fundatie și am găsit instrumentele care mi-au permis să imi creez viața pe care știam dintotdeauna că ar fi posibila dar nu am stiut cum.Acum stiu si pot. Pot singura folosind instrumentele Access sa imi fac procese de corp în loc să am nevoie să fiu „vindecata”; Am posibilitati si alegeri nelimitate nu ma mai cramponez si raman blocata, gasesc solutii si fara sa ma mai stresez sau sa ma enervez folosind intrebarii în loc să parcurg vechile mele modele. Viața mea este atât de plină de distracții, experiențe incredibile, inexplicabile și bucurie, încât sinelui meu vechi nu ii vine nicicum sa creada.Sunt alt om”!

Mara B.

„Am ales primele mele 5 zile (Access Bars & Fundatia) când eu, sceptica, am realizat că aceste instrumente funcționează de fapt. Foloseam câteva instrumente de bază, cum ar fi „Cum devine si mai bine decât atat?”, „Ce altceva este posibil?” Și „Ce va fi nevoie ca _____ să apară?” Cum arata viata mea peste 5 ani daca aleg asta? si corpul meu s-a simtit super usor si dupa am intrebat Cum arata viata mea peste 5 ani daca nu aleg asta? iar corpul mi-a raspuns printr-o greutate, atarna ceva foarte greu. Așa că am ales si asa am ajuns eu la prima mea Fundație. ”

Madalina S.

"Cum a schimbat Clasa de Fundatia realitatea mea financiara?

"Cum sa comunici constient cu corpul tau? Gasesti in Clasa de Fundatie!

Înscrie-te la clasa ta de FUNDAȚIE

Acord Prelucrare Date Personale (GDPR)

Durata cursului de FUNDAȚIE

4 zile ( de la ora 10,00 la ora 19,00 ), cu pauze de masă și cafea.

Data și locația

Vor fi comunicata participantilor pe telefon, sms si email.

Pin It on Pinterest

Share This