Urmărește-ne și pe:

Baza Universului este energia. 

Fiecare particulă a universului are energie și conștiință. Nu există energie bună sau energie rea; există doar energie. (Numai judecata ta face ca ceva bun sau rau).

Energia este prezenta, mutabila si schimbabila la cerere. Este substanța prin care are loc transformarea.

Tot ce spui, tot ceea ce crezi și tot ceea ce faci generează ceea ce se întâmplă în viața ta.

Orice ați alege, pune energia universului, energia conștiinței, în acțiune – și asa se prezintă ca viața voastră. Așa arată viața ta în acest moment.

“CERE SI TI SE VA DA”

este Lege in Univers si creeaza totul in viata ta. Ce ceri? Ceri constient? Sunt dorintele si alegerile tale? Functioneaza pentru tine? Sunt contributie maxima pentru tine?

Fiecare alege pentru el si fiecare isi creeaza realitatea lui, viata lui. Nimeni nu iti creeaza nimic. Nimeni nu este responsabil de nimic in viata ta. Totul este alegerea ta. Tu alegi. Fara alegerea ta nu se creeaza nimic. Chiar daca altcineva alege pentru tine tot alegerea ta este sa ii lasi sa aleaga pentru tine, si nu inseamna ca e bine sau rau, corect sau gresit, intrebarea este functioneaza aceasta alegere si pentru tine sau nu? Intrebarea este a cui viata este si cine o experimenteaza tu sau altcineva? Esti tu pilot sau copilot in viata ta?>

De aceea cu cat esti mai constient cand faci alegeri ai garantia ca vei creea ceea ce vrei, ceea ce doresti cu adevarat!

Buff Up Media Support

Author

Transformarea începe cu tine!

Transformarea începe cu tine!

Alătură-te comunității Mihaela Luguzan pentru a te ajuta în schimbările pe care urmărești să le faci la tine și în viața ta. Datele tale sunt mereu protejate și îți respectăm confidențialitatea.

Ești aproape gata! Verifică mailul și confirmă-ți adresa.

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie Articolul

Distribuie acest articol și cu prietenii tăi!